رشد 25 برابري صادرات صنايع‏دستي ايران در دولت دهم

به گزارش ميراث آريا (chtn)، معاون صنايع‏دستي کشور در آيين افتتاح اين نمايشگاه گفت: حضور 50 هنرمند از 15 کشور جهان، يکصد نهاد و 40 سازمان مختلف نقطه عطف نخستين نمايشگاه بين‏المللي صنايع‏دستي است.

«تهمينه دانيالي» ادامه داد: هنرمندان کشورهاي ارمنستان، عراق، ترکيه، تايلند، هلند، قرقيزستان، قزاقستان، هند، جمهوري آذربايجان و ترکمنستان در کنار صنعتگران 31 استان کشور فرصتي براي تبادل تجربيات به دست آورده‏اند.

او تصريح کرد: اين نمايشگاه همچنين فرصتي براي نزديکي هر چه بيشتر مردم با اين بخش از هنر- صنعت کشور است و با اقدامات اين چنيني تلاش مي‏شود صنايع‏دستي به جايگاه حقيقي و اصلي خود در بازارهاي هدف برسد.

معاون صنايع‏دستي سازمان ميراث‏فرهنگي کشور بيان داشت: از اين به بعد اين نمايشگاه در سطح بين‏المللي هر دو سال يکبار برگزار مي‏شود و بهترين فرصت را براي جذب سرمايه‏گذاران به منظور ورود به عرصه هنرهاي سنتي و صنايع‏دستي به وجود مي‏آورد.

اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه تأکيد همه مديران ارشد نظام بر سرمايه‎گذاري روي صنايع‎دستي و هنرهاي سنتي کشور است، اظهار داشت: صنايع‎دستي جدا از ميراث‎فرهنگي و گردشگري نيست و در کنار آن‎ها معنا مي‎يابد.

«دانيالي» اضافه کرد: امروز با توجه به جايگاهي که صنايع‎دستي در صادرات و رشد توليد ناخالص ملي به دست آورده، وقت آن رسيده که از تمامي امکانات و فرصت‏ها براي نمود واقعي هنر هنرمندان و صنعتگران استفاده کنيم.

او در ادامه از 25 برابر شدن صادرات صنايع‏دستي در طول فعاليت دولت دهم خبر داد و گفت: وجود دو ميليون هنرمند فعال نشاندهنده آن است که صنايع‏دستي به عنوان يک هنر- صنعت توانسته پيام خود را به خوبي منتقل کند.

معاون صنايع‏دستي تأکيد کرد: وقت آن رسيده تا با نگاه ويژه مقام معظم رهبري، رئيس جمهور و قواي سه‏گانه ظرفيت‏ها را براي حضور هنرمندان در عرصه هاي اجتماعي و اقتصادي ايجاد کنيم.

اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: فرهنگ ما نشان‏دهنده اقتدار ما است و تجربه به خوبي ثابت کرده که هيچ حمايتي بهتر از حمايت از صنعتگران و هنرمندان صنايع‏دستي نتايج مثبت خود را نشان نمي‏دهد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 139003206